City Adventurella on alkamassa yhteistyökumppaneiden sekä talkoolaisten etsintä, mikäli kiinnostuit ja tunnet itsesi kyseiseksi yritykseksi, organisaatioksi tai henkilöksi, niin ota meihin yhteyttä info@kaupunkiseikkailu.fi.

Olemnme 9.6 klo 9.00-11.45 Kankaanpään torilla ja myöhemmin iltapäivällä Kankaanpää Custom Showssa, Reiman alueella viihdyttämässä vierailijoita tehtävärastin muodossa. Myös lippuja rajoitettu määrä saatavana tapahtumaan.
Arvomme kävijöiden kesken lippuja tapahtumaan, sekä tehtävärastista parhaiten suoriutuneelle annamme 4 lippua.

Omasp pääyhteistyökumppanina vuoden 2018 tapahtumassa. OmaSP tulee näkymään merkittävästi myös tapahtumapäivänä.

Vuoden 2018 Kaupunkiseikkailussa on ensimmäistä kertaa erikseen kilpa- ja harrastesarja.